Materiál do výuky

Hygiena výživy

10. 3. 2014 odborné vzdělávání
Autor
Ing Lydie Klementová,
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Materiál je určen pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Žák se seznámí se základními pojmy v rámci hygieny, se základními specializovanými obory hygieny, se základním rozhraním osobní hygieny, s hygienou výživy - čím se zabývá, s tím jak se posuzují provozní části stravovacích zařízení a se základními hygienickými a epidemiologickými požadavky na pracovníka ve stravování.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Prezentace
282.5 kB
Prezentace
Hygiena výživy.ppt
Prezentace
30.58 kB
Prezentace
Hygiena_vyzivy.odp

Licence

Všechny materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons BY-NC-SA.

Obsahuje
1x
Prezentace
1x
Prezentace

Hodnocení od uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Vaše hodnocení

Ohodnoťte hvězdičkami:

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh učebního materiálu:

Prezentace

Druh interaktivity:

Výklad

Cílová skupina:

Žák

Týká se jazyka:

Čeština