Domů > Materiály do výuky > odborné vzdělávání > Hygiena a sanitace v cukrářské výrobě
Materiál do výuky

Hygiena a sanitace v cukrářské výrobě

1. 12. 2011 odborné vzdělávání
Autor
Jitka Valentová
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Materiál je určen pro výuku na odborných učilištích gastronomického zaměření. Prezentace obsahuje charakteristiku i rozdělení hygieny a sanitace v cukrářských provozovnách.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Prezentace
2.35 MB
Prezentace
Hygiena a sanitace.ppt

Licence

Všechny materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons BY-NC-SA.

Obsahuje
1x
Prezentace

Hodnocení od uživatelů

Milena Ungerová
12. 10. 2013, 18:13
Možná je to i pěkná prezentace, ale nebyl použit univerzální český font (např. Arial,  New Times Roman), tudíš vidím jen klikyháky a nemohu použít ve výuce.
Ivo Krobot
14. 10. 2013, 11:35
Vyzkoušeno v PowerPointu 2010, rovněž v prohlížeči PowerPoint Viewer 2007. V případě problémů doporučujeme právě tento prohlížeč: http://www.micr…spx?id=6 .

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh učebního materiálu:

Prezentace

Druh interaktivity:

Aktivita

Cílová skupina:

Žák

Týká se jazyka:

Čeština