Statistika

Materiál byl publikován 11. 11. 2013 a od té doby byl 1910× zobrazen.

Další materiály
Hodnocení materiálu

Hodnocení materiálu

Hodnocení týmu rvp.cz
Naše hodnocení – 2/5
Hodnocení uživatelů
Materiál zatím nebyl hodnocen.
Hodnotit materiály mohou pouze registrovaní uživatelé.
 
Doporučit materiál

Jak citovat

POSPÍŠILOVÁ, Eva. Hygiena a bezpečnost v gastronomii. Metodický portál : Digitální učební materiály [online]. 11. 11. 2013, [cit. 2020-01-28]. Dostupný z WWW: <https://dum.rvp.cz/materialy/hygiena-a-bezpecnost-v-gastronomii.html>. ISSN 1802-4785.

Licence

Creative Commons License

Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.

Identifikátor materiálu 38855
Anotace

Prezentace s výkladem základních pojmů – hygiena a bezpečnost v gastronomii. Systém kritických bodů a jeho význam.

Autor

Eva Pospíšilová (Autor)

Jazyk Čeština
Očekávaný výstup

65–51-H/01 Kuchař – číšníkdalší materiály k tomuto očekávanému výstupu »

Speciální vzdělávací potřeby - žádné -
Klíčová slova

hygiena, bezpečnost, systém kritických bodů, deratizace, dezinsekce

Druh učebního materiálu Prezentace
Druh interaktivity Výklad
Cílová skupina Žák
Stupeň a typ vzdělávání odborné vzdělávání
Typická věková skupina 16 - 19 let
Celková velikost 669,05 kB
 

Soubory materiálu

V tomto seznamu se zobrazují soubory tvořící samotný učební materiál.
Do Úložiště jsou přijímány pouze materiály v běžně používaných formátech, ke kterým existují volně stažitelné prohlížeče.
 
 Název souboruPopisTyp souboruVelikost
stáhnoutNáhledHygiena_a_bez­pecnost_v_gas­tronomii.odpPrezentaceOpenDocument prezentace OpenDocument prezentace51,06 kB
stáhnoutNáhledHygiena_a_bez­pecnost_v_gas­tronomii.pptPrezentacePrezentace Microsoft Powerpoint Prezentace Microsoft Powerpoint617,98 kB

Přidat komentář

Vkládat komentáře může pouze registrovaný uživatel.