Statistika

Materiál byl publikován 03. 03. 2014 a od té doby byl 1475× zobrazen.

Další materiály
Hodnocení materiálu

Hodnocení materiálu

Hodnocení týmu rvp.cz
Naše hodnocení – 2/5
Hodnocení uživatelů
Materiál zatím nebyl hodnocen.
Hodnotit materiály mohou pouze registrovaní uživatelé.
 
Doporučit materiál

Jak citovat

POSPÍŠILOVÁ, Eva. Česká kuchyně. Metodický portál : Digitální učební materiály [online]. 03. 03. 2014, [cit. 2019-11-14]. Dostupný z WWW: <https://dum.rvp.cz/materialy/ceska-kuchyne.html>. ISSN 1802-4785.

Licence

Creative Commons License

Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.

Identifikátor materiálu 39526
Anotace

Prezentace s výkladem základních pojmů české kuchyně – technologické postupy vybraných pokrmů české kuchyně.

Autor

Eva Pospíšilová (Autor)

Jazyk Čeština
Očekávaný výstup

65–51-H/01 Kuchař – číšníkdalší materiály k tomuto očekávanému výstupu »

Speciální vzdělávací potřeby - žádné -
Klíčová slova

kulajda, lívanec, zázvor, bác, pečeně, česká kuchyně, výklad, postuppokrm

Druh učebního materiálu Prezentace
Druh interaktivity Výklad
Cílová skupina Žák
Stupeň a typ vzdělávání odborné vzdělávání
Typická věková skupina 16 - 19 let
Celková velikost 656,42 kB
 

Soubory materiálu

V tomto seznamu se zobrazují soubory tvořící samotný učební materiál.
Do Úložiště jsou přijímány pouze materiály v běžně používaných formátech, ke kterým existují volně stažitelné prohlížeče.
 
 Název souboruPopisTyp souboruVelikost
stáhnoutNáhledCeska_kuchyne.odpPrezentaceOpenDocument prezentace OpenDocument prezentace82,98 kB
stáhnoutNáhledCeska_kuchyne.pptPrezentacePrezentace Microsoft Powerpoint Prezentace Microsoft Powerpoint573,44 kB

Přidat komentář

Vkládat komentáře může pouze registrovaný uživatel.