Domů > Materiály do výuky > odborné vzdělávání > Bourání vepřové půlky
Materiál do výuky

Bourání vepřové půlky

27. 2. 2023 odborné vzdělávání
Autor
PaedDr. Jan Marek
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Pomůcka je určena pro žáky oboru kuchař a řezník. Je využívána v předmětu technologie, potraviny a výživa, odborný výcvik. Tematický celek vepřové maso. Video zachycuje základní rozdělení vepřové půlky. Pomůcka je určená pro prezenční i distanční výuku.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Bourání vepřové půlky
158.43 MB
Ostatní
bourani_veprove_pulky_final_720.mp4

Licence

Všechny materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons BY-NC-SA.

Obsahuje
1x
Ostatní

Hodnocení od uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh učebního materiálu:

Prezentace

Druh interaktivity:

Výklad

Cílová skupina:

Žák

Týká se jazyka:

Čeština