Domů > Materiály do výuky > odborné vzdělávání > Bílkoviny, aminokyseliny a peptidy
Materiál do výuky

Bílkoviny, aminokyseliny a peptidy

22. 10. 2013 odborné vzdělávání
Autor
Ing Lydie Klementová
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Materiál je určen pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Žáci se seznámí se základními informacemi o bílkovinách, jejich členění a zástupcích. Dále se seznámí o peptidech a aminokyselinách.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Prezentace
317.5 kB
Prezentace
Slozeni_potravin_II_-_Bilkoviny,_aminokyseliny,.ppt
Prezentace
62.28 kB
Prezentace
Slozeni_potravin_II_-_Bilkoviny,_aminokyseliny,.odp

Licence

Všechny materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons BY-NC-SA.

Obsahuje
1x
Prezentace
1x
Prezentace

Hodnocení od uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh učebního materiálu:

Prezentace

Druh interaktivity:

Kombinované

Cílová skupina:

Žák

Týká se jazyka:

Čeština