Materiály do výuky odborné vzdělávání Příprava pokrmů ze skopového a jehněčího masa
Materiál do výuky

Příprava pokrmů ze skopového a jehněčího masa

26. 2. 2014 odborné vzdělávání
Autor
Eva Pospíšilová
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Prezentace s výkladem základních pojmů – příprava pokrmů ze skopového a jehněčího masa. Vybrané technologické postupy pokrmů ze skopového masa.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Prezentace
599 kB
Prezentace
Priprava_pokrmu_ze_skopoveho_a_jehneciho_ma.ppt
Prezentace
69.14 kB
Prezentace
Priprava_pokrmu_ze_skopoveho_a_jehneciho_ma.odp
Obsahuje
1x
Prezentace
1x
Prezentace

Hodnocení uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh interaktivity:

výklad

Cílová skupina:

žák

Věková skupina:

16—19

Týká se jazyka:

čeština