Materiály do výuky odborné vzdělávání Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od O do P
Materiál do výuky

Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od O do P

13. 6. 2012 odborné vzdělávání
Autor
Tomasz Nogol
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Materiál obsahuje prezentaci věnovanou jednotlivým druhům ovoce a zeleniny (seřazeno abecedně – zde na písmena O a P), seznamuje s původem, současným výskytem, nutričními hodnotami, prospěšností pro zdraví, s gastronomickým využitím a souvisejícími normami týkajícími se těchto potravin. Možno využít jako výklad, inspiraci k podobné samostatné tvorbě nebo zdroj k pracovním listům, které jsou dostupné jako samostatný materiál.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Prezentace
790.32 kB
Prezentace
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny.odp
Prezentace
1.88 MB
Prezentace
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny.ppt
Obsahuje
1x
Prezentace
1x
Prezentace

Hodnocení uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Vazby na další materiály:

Druh interaktivity:

výklad

Cílová skupina:

žák

Věková skupina:

16—19

Týká se jazyka:

čeština