Materiál do výuky

Náplně

23. 8. 2011 odborné vzdělávání
Autor
Ing. Miroslava Teichmanová
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Materiál je určen pro výuku na středních gastronomických školách. Prezentace popisuje význam a základní členění a druhy náplní používaných v cukrářské výrobě. U každého druhu náplně jsou uvedeny suroviny a základní technologický postup jejich přípravy. Pro lepší orientaci žáků a aplikaci teoretických poznatků do praxe je přiložen pracovní list s jednotlivými úkoly.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Pracovní list
20.49 kB
Dokument
Náplně.odt
Prezentace
1.26 MB
Prezentace
Náplně.odp
Pracovní list
55 kB
Dokument
Náplně.doc
Prezentace
2.47 MB
Prezentace
Náplně.ppt
Obsahuje
1x
Dokument
1x
Prezentace
1x
Dokument
1x
Prezentace

Hodnocení uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh interaktivity:

kombinované

Cílová skupina:

žák

Věková skupina:

16—19

Týká se jazyka:

čeština