Materiály do výuky odborné vzdělávání Hygiena a sanitace v cukrářské výrobě
Materiál do výuky

Hygiena a sanitace v cukrářské výrobě

1. 12. 2011 odborné vzdělávání
Autor
Jitka Valentová
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Materiál je určen pro výuku na odborných učilištích gastronomického zaměření. Prezentace obsahuje charakteristiku i rozdělení hygieny a sanitace v cukrářských provozovnách.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Prezentace
2.35 MB
Prezentace
Hygiena a sanitace.ppt
Obsahuje
1x
Prezentace

Hodnocení uživatelů

Milena Ungerová
12. 10. 2013, 18:13
Možná je to i pěkná prezentace, ale nebyl použit univerzální český font (např. Arial,  New Times Roman), tudíš vidím jen klikyháky a nemohu použít ve výuce.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh interaktivity:

aktivita

Cílová skupina:

žák

Věková skupina:

16—19

Týká se jazyka:

čeština