Materiály do výuky odborné vzdělávání Hygiena a bezpečnost v gastronomii
Materiál do výuky

Hygiena a bezpečnost v gastronomii

11. 11. 2013 odborné vzdělávání
Autor
Eva Pospíšilová
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Prezentace s výkladem základních pojmů - hygiena a bezpečnost v gastronomii. Systém kritických bodů a jeho význam.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Prezentace
603.5 kB
Prezentace
Hygiena_a_bezpecnost_v_gastronomii.ppt
Prezentace
49.87 kB
Prezentace
Hygiena_a_bezpecnost_v_gastronomii.odp
Obsahuje
1x
Prezentace
1x
Prezentace

Hodnocení uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh interaktivity:

výklad

Cílová skupina:

žák

Věková skupina:

16—19

Týká se jazyka:

čeština