Materiály do výuky odborné vzdělávání Funkční potraviny, jejich definice a přehled
Materiál do výuky

Funkční potraviny, jejich definice a přehled

25. 5. 2011 odborné vzdělávání
Autor
Ing. Jaroslava Škodová
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Prezentace objasňuje žákům gastronomických oborů pojem „funkční potravina“ a seznamuje je s hlavními druhy funkčních potravin. Je vhodné ji využít do předmětu „Potraviny a výživa“. Připojen je pracovní list s úkoly.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Prezentace
7.76 MB
Prezentace
Funkční potraviny, jejich definice a přehled.odp
Pracovní list
14.59 kB
Dokument
Funkční potraviny.odt
Prezentace
8.15 MB
Prezentace
Funkční potraviny, jejich definice a přehled.ppt
Pracovní list
29.5 kB
Dokument
Funkční potraviny.doc
Obsahuje
1x
Prezentace
1x
Dokument
1x
Prezentace
1x
Dokument

Hodnocení uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh interaktivity:

kombinované

Cílová skupina:

žák

Věková skupina:

16—19

Týká se jazyka:

čeština