Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
 
Smazat filtr
Materiály (197)
Zobrazení:
Zobrazeno 12 z 197 položek
odborné vzdělávání
29. 5. 2023 0x 64x
Linecké cukroví
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
19. 4. 2023 0x 338x
Krájení cibule
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
25. 3. 2023 0x 231x
Honzovy buchty s tvarohovou náplní
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
25. 3. 2023 0x 146x
Špagety s omáčkou z pečených dýní
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
25. 3. 2023 0x 157x
Karlovarský knedlík
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
25. 3. 2023 0x 133x
Wafle, gofry
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
25. 3. 2023 0x 176x
Vareniki/vareniky
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
27. 2. 2023 0x 247x
Bourání vepřové půlky
Pomůcka je určena pro žáky oboru kuchař a řezník. Je využívána v předmětu technologie, potraviny a výživa, odborný…
odborné vzdělávání
27. 2. 2023 0x 218x
Zpracování vepřové hlavy
Pomůcka je určena pro žáky oboru řezník. Je využívána v předmětu odborný výcvik a technologie. Tematický celek vepřové…
odborné vzdělávání
17. 2. 2023 0x 272x
Čokoládový fondant
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
17. 2. 2023 0x 173x
Vykostění vepřového bůčku a žeber
Pomůcka je určena pro žáky oborů kuchař, gastronomie a řezník. Je využívána v předmětech technologie, potraviny a…
odborné vzdělávání
17. 2. 2023 0x 257x
Vykostění vepřové krkovice
Pomůcka slouží žákům oborů kuchař, gastronomie a řezník. Pomůcka je využívána v následujících předmětech: technologie,…
Zobrazeno 12 z 197 položek