Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
 
Smazat filtr
Materiály (9)
Zobrazení:
Zobrazeno 9 z 9 položek
odborné vzdělávání
11. 8. 2023 0x 494x
Micro Ring – nové technologie v oboru zahušťování vlasů
Pomůcka je určena pro obory kadeřník, předmět odborný výcvik, tematický celek nové technologie v oboru zahušťování…
odborné vzdělávání
1. 8. 2023 0x 539x
Hovězí maso – přední maso
Prezentace je určena pro žáky druhého a třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní…
odborné vzdělávání
16. 7. 2023 0x 539x
Hovězí maso – steaky
Prezentace je určena pro žáky druhého a třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní…
odborné vzdělávání
2. 11. 2022 0x 458x
Nastavení espressa
Pomůcka je určena pro obory kuchař-číšník, gastronomie, hotelnictví, …
odborné vzdělávání
14. 9. 2022 0x 913x
Latte art
Pomůcka je určena pro obory kuchař-číšník, gastronomie, hotelnictví …
odborné vzdělávání
9. 10. 2013 0x 1879x
Word 2003 (II. část)
Tento výukový materiál je součástí dvoudílné sady Word 2003 a je určen pro žáky učebních oborů. Pomáhá žákům naučit se…
odborné vzdělávání
19. 8. 2013 0x 1840x
Word 2003 (I. část)
Tento výukový materiál je součástí dvoudílné sady Word 2003 a je určen pro žáky učebních oborů. Pomáhá žákům naučit se…
odborné vzdělávání
24. 7. 2013 0x 1885x
Instalatér XIII – Velkoplošné vytápění
Materiál je určen pro žáky učebního oboru Instalatér k opakování učiva o velkoplošném vytápění. Prezentace obsahuje…
odborné vzdělávání
23. 8. 2011 0x 4268x
Náplně
Materiál je určen pro výuku na středních gastronomických školách. Prezentace popisuje význam a základní členění a druhy…
Zobrazeno 9 z 9 položek