Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
 
Smazat filtr
Materiály (138)
Zobrazení:
Zobrazeno 12 z 138 položek
odborné vzdělávání
17. 2. 2023 0x 479x
Objektivy
Pomůcka je určena pro obory fotograf, předmět praktické vyučování, téma objektivy. Jejím autorem je MgA. Veronika…
odborné vzdělávání
17. 2. 2023 0x 433x
Masáž dekoltu
Pomůcka je určena pro obory kosmetické služby, předmět odborný výcvik, kosmetika, téma kosmetická masáž dekoltu. Její…
odborné vzdělávání
17. 2. 2023 0x 668x
Vykostění vepřové krkovice
Pomůcka slouží žákům oborů kuchař, gastronomie a řezník. Pomůcka je využívána v následujících předmětech: technologie,…
odborné vzdělávání
8. 2. 2023 0x 422x
Vykostění vepřové kýty
Studijní materiál je určen pro žáky oborů kuchař, gastronomie a řezník. Pomůcka je využívána v následujících předmětech…
odborné vzdělávání
19. 1. 2023 0x 431x
Výroba zabijačkových specialit
Studijní podklad je určen pro žáky oborů kuchař, gastronomie a řezník. Je využíván v předmětech technologie a odborný…
odborné vzdělávání
5. 1. 2023 0x 491x
Barvení řas
Pomůcka je určena pro obory kosmetické služby, předmět odborný výcvik, kosmetika, téma barvení řas. Její autorkou je…
odborné vzdělávání
21. 12. 2022 0x 1060x
Vykostění vepřové kotlety, vepřová panenka
Výukový materiál je určen pro žáky oborů kuchař, gastronomie a řezník. Pomůcka je využívána v následujících předmětech:…
odborné vzdělávání
7. 12. 2022 0x 567x
Kuřecí steak supreme
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
17. 11. 2022 0x 571x
Barvení obočí
Pomůcka je určena pro obor kosmetické služby, předmět odborný výcvik, kosmetika, téma barvení obočí. Její autorkou je…
odborné vzdělávání
10. 11. 2022 0x 904x
Smažené bramborové krokety
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
2. 11. 2022 0x 461x
Nastavení espressa
Pomůcka je určena pro obory kuchař-číšník, gastronomie, hotelnictví, …
odborné vzdělávání
10. 10. 2022 0x 463x
Vykostění vepřové plece
Studijní podklad je určen pro žáky oborů kuchař, gastronomie a řezník. Je využíván v předmětech technologie, potraviny…
Zobrazeno 12 z 138 položek