Metodický portál / Materiály do výuky

Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
 
Smazat filtr
Materiály (190)
Zobrazení:
Zobrazeno 12 z 190 položek
odborné vzdělávání
13. 7. 2021 0x 348x
Bramborový knedlík ze studených brambor (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
12. 7. 2021 0x 418x
Dukátové buchtičky s vanilkovým šodó (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
7. 7. 2021 0x 425x
Americké lívance (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
31. 5. 2021 0x 459x
Ovocné destiláty
Prezentace a pracovní sešit jsou určeny pro žáky druhého ročníku učebního oboru kuchař-číšník, studijního oboru…
odborné vzdělávání
27. 5. 2021 0x 454x
Obilné destiláty
Prezentace a pracovní sešit jsou určeny pro žáky druhého ročníku učebního oboru kuchař-číšník, studijního oboru…
odborné vzdělávání
25. 5. 2021 0x 472x
Studená kuchyně – úvod
Prezentace je určena pro žáky třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní materiál…
odborné vzdělávání
20. 5. 2021 0x 463x
Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – hovězí maso – steaky
Prezentace je určena pro žáky třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní materiál…
odborné vzdělávání
18. 5. 2021 0x 458x
Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – vepřové maso
Prezentace je určena pro žáky třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie, hotelnictví.…
odborné vzdělávání
12. 5. 2021 0x 431x
Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – hovězí maso
Prezentace je určena pro: žák třetího ročníku učební oboru kuchař a studijní obor gastronomie a hotelnictví. Studijní…
odborné vzdělávání
29. 4. 2021 0x 504x
Vinné destiláty
Prezentace je určena pro žáky druhého ročníku učebního oboru kuchař-číšník, studijního oboru gastronomie, hotelnictví.…
odborné vzdělávání
8. 4. 2014 0x 1450x
Obsluha v letadlech
Práce obsluhujících na palubách letadel.
odborné vzdělávání
13. 3. 2014 0x 2510x
Moučníky
Prezentace s výkladem základních pojmů – moučníky. Vybrané moučníky a jejich technologické postupy.
Zobrazeno 12 z 190 položek