Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
 
Smazat filtr
Materiály (26)
Zobrazení:
Zobrazeno 12 z 26 položek
odborné vzdělávání
22. 5. 2012 0x 1756x
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od K do L
Formou prezentace se žáci seznámí se známými a především exotickými druhy ovoce a zeleniny, tentokrát začínajícími…
odborné vzdělávání
22. 5. 2012 0x 1693x
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od K do L – pracovní listy
Materiál obsahuje čtyři pracovní listy týkající se ovoce a zeleniny, které začínají písmeny K a L. Žáci budou zjišťovat…
odborné vzdělávání
14. 5. 2012 0x 2261x
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od D do J - pracovní listy
Materiál obsahuje čtyři pracovní listy týkající se ovoce a zeleniny, které začínají písmeny od D do J. Žáci budou…
odborné vzdělávání
27. 4. 2012 0x 2638x
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od D do J
Materiál obsahuje prezentaci věnovanou jednotlivým druhům ovoce a zeleniny (seřazeno abecedně – zde na písmena od D do…
odborné vzdělávání
1. 12. 2011 2x 4560x
Hygiena a sanitace v cukrářské výrobě
Materiál je určen pro výuku na odborných učilištích gastronomického zaměření. Prezentace obsahuje charakteristiku i…
odborné vzdělávání
4. 11. 2011 0x 1805x
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny (C, Č)
Materiál obsahuje čtyři pracovní listy týkající se ovoce a zeleniny, které začínají písmeny C a Č. Žáci budou zjišťovat…
odborné vzdělávání
3. 11. 2011 0x 1885x
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny – C, Č
Materiál obsahuje prezentaci věnovanou jednotlivým druhům ovoce a zeleniny (seřazeno abecedně – zde na písmeno C a Č),…
odborné vzdělávání
7. 9. 2011 0x 3555x
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od A do B
Materiál obsahuje prezentaci věnovanou jednotlivým druhům ovoce a zeleniny (seřazeno abecedně - zde na písmeno A a B),…
odborné vzdělávání
23. 8. 2011 0x 4299x
Náplně
Materiál je určen pro výuku na středních gastronomických školách. Prezentace popisuje význam a základní členění a druhy…
odborné vzdělávání
23. 8. 2011 0x 4768x
Jádroviny
Prezentace je určena pro obory cukrář, kuchař, číšník. Seznamuje žáky s jednotlivými druhy jádrovin­. Tuto prezentaci…
odborné vzdělávání
5. 8. 2011 0x 2441x
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od A do B
Materiál obsahuje čtyři pracovní listy týkající se ovoce a zeleniny, které začínají písmeny A a B. Žáci budou zjišťovat…
odborné vzdělávání
11. 4. 2011 0x 12467x
Přepočty surovinových norem
Tato prezentace je určena pro žáky 1. ročníků oboru cukrář.Seznamuje žáky s přepočtem surovinových norem.Doplňuje učivo…
Zobrazeno 12 z 26 položek