Katalog EMA
Pro výuku
Odborné články
Materiály do výuky
Webináře
Katalog EMA
Spomocník
Gramotnosti pro život
Komunita
Blogy
Digifolio
Evaluace
Profil Škola21
Profil Učitel21
Evaluační nástroje
Archiv
Wiki
Diskuze
E-learning
AudioVideo
Burza
Obrázky
Galerie
Pospolu
Pohyb a výživa
Hodina pohybu navíc
Evropské jazykové portfolio
Materiály do výuky
Odborné články
Webináře
Další
Katalog EMA
Spomocník
Digifolio
Blogy
Profil Škola21
Profil Učitel21
Evaluační nástroje
Gramotnosti pro život
Přihlásit
Staňte se součástí
Přihlásit se do portálu
Zapomněli jste heslo?
Nebo přes
Nemáte svůj účet?
Nebojte se
registrovat
Materiály do výuky
Odborné články
Webináře
Další
Spomocník
Blogy
Digifolio
Pro výuku
Odborné články
Materiály do výuky
Webináře
Katalog EMA
Spomocník
Gramotnosti pro život
Komunita
Blogy
Digifolio
Evaluace
Profil Škola21
Profil Učitel21
Evaluační nástroje
Archiv
Wiki
Diskuze
E-learning
AudioVideo
Burza
Obrázky
Galerie
Pospolu
Pohyb a výživa
Hodina pohybu navíc
Evropské jazykové portfolio
Domů
>
Materiály do výuky
>
odborné vzdělávání
>
Služby
>
Gastronomie, hotelnictví, turismus
Materiály do výuky
Vyhledat
Hledání dle struktury RVP
Stupeň vzdělávání
Všechny
Předškolní vzdělávání
Základní vzdělávání
Základní vzdělávání — lehké mentální postižení
Základní vzdělávání — středně těžké mentální postižení
Základní vzdělávání — těžké mentální postižení
Gymnázium
Jazykové vzdělávání
Základní umělecké vzdělávání
Odborné vzdělávání
Odvětví/Průřezová téma/Gramotnost
Všechny
Technická odvětví
Ekonomika a právo
Služby
Zpracování surovin a materiálů
Ekologie a zemědělství
Umění a uměleckořemeslná výroba
Všeobecné vzdělávání
Občan v demokratické společnosti
Člověk a životní prostředí
Člověk a svět práce
Informační a komunikační technologie
Výchova k podnikavosti
Finanční gramotnost
Občan v demokratické společnosti
Pododvětví/Obory
Všechny
Gastronomie, hotelnictví, turismus
Osobní služby
Logistické služby
Zdravotnictví
Další služby
Vzdělávací obor
Všechny
65-41-l/01 gastronomie
65-41-l/51 gastronomie
65-42-m/01 hotelnictví
65-42-m/02 cestovní ruch
65-51-e/01 stravovací a ubytovací služby
65-51-e/02 práce ve stravování
65-51-h/01 kuchař - číšník
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -
- žádné -
tělesné postižení
zrakové postižení
sluchové postižení - v komunikaci preferují český jazyk
vady řeči
mentální postižení - lehké
mentální postižení - střední
mentální postižení - těžké
souběžné postižení více vadami - MP a další postižení
souběžné postižení více vadami - kombinace postižení tělesných, smyslových a vad řeči
souběžné postižení více vadami - autisté/děti s autistickými rysy + další postižení
autismus
dyslexie
dysortografie
dysgrafie
dyskalkulie
poruchy pozornosti a vnímání
z odlišného sociokulturního prostředí
z cizojazyčného prostředí
sluchové postižení - v komunikaci preferují český znakový jazyk
Vyhledat
Smazat filtr
Materiály
(245)
Řadit dle:
Data publikace
Data publikace
Názvu materiálu
Hodnocení
Zobrazení
Seřadit:
Sestupně
Zobrazení:
Zobrazeno
12
z
245
položek
Zpět
1
...
13
14
15
16
17
18
...
21
Další
odborné vzdělávání
12. 8. 2013
0x
1582x
Potraviny rostlinného původu – Zelenina
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
12. 8. 2013
0x
1987x
Potraviny rostlinného původu – Ovoce
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům…
odborné vzdělávání
12. 8. 2013
0x
1242x
Potraviny rostlinného původu – Koření II
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
12. 8. 2013
0x
2670x
Potraviny rostlinného původu – Koření I
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
26. 7. 2013
0x
1963x
Potraviny rostlinného původu – Med, cukr
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Umožňuje žákům…
odborné vzdělávání
25. 7. 2013
0x
2858x
Kavárny – Kávy
Výukový materiál je určený pro výuku na středních školách pro žáky učebních oborů kuchař-číšník v tematické oblasti …
odborné vzdělávání
10. 7. 2013
0x
4523x
Služby volného času a animace v cestovním ruchu
Výklad formou prezentace pro studenty střední školy oboru cestovní ruch pracující s pojmy služby volného času, animace,…
odborné vzdělávání
9. 7. 2013
0x
1951x
Informační služby
Výklad formou prezentace pro studenty střední školy oboru cestovní ruch pracující s pojmy informační služby, informační…
odborné vzdělávání
9. 7. 2013
0x
2982x
Potraviny rostlinného původu – Luštěniny
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Umožňuje žákům…
odborné vzdělávání
9. 7. 2013
0x
2574x
Potraviny rostlinného původu – Brambory
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
8. 7. 2013
0x
2043x
Účtování výrobků
Prezentace z oblasti účetnictví – Účtování výrobů. V úvodu prezentace si žáci zopakují učivo o zásobách a výrobcích.…
odborné vzdělávání
8. 7. 2013
0x
1713x
Evidence majetku a závazků
Prezentace přehledně ukazuje evidenci v majetku, u závazků a pohledávek v daňové evidenci podnikatele. Studenti si…
Zobrazeno
12
z
245
položek
Zpět
1
...
13
14
15
16
17
18
...
21
Další
Přejít na hlavní stránku
Vložit materiál
Jak vložit materiál
Web NPI ČR
Web edu.cz
Konzultační centrum NPI
ICT revize RVP ZV
Revize RVP
Dokumenty RVP
Národní pedagogický institut České republiky