Katalog EMA
Pro výuku
Odborné články
Materiály do výuky
Webináře
Katalog EMA
Spomocník
Gramotnosti pro život
Komunita
Blogy
Digifolio
Evaluace
Profil Škola21
Profil Učitel21
Evaluační nástroje
Archiv
Wiki
Diskuze
E-learning
AudioVideo
Burza
Obrázky
Galerie
Pospolu
Pohyb a výživa
Hodina pohybu navíc
Evropské jazykové portfolio
Materiály do výuky
Odborné články
Webináře
Další
Katalog EMA
Spomocník
Digifolio
Blogy
Profil Škola21
Profil Učitel21
Evaluační nástroje
Gramotnosti pro život
Přihlásit
Staňte se součástí
Přihlásit se do portálu
Zapomněli jste heslo?
Nebo přes
Nemáte svůj účet?
Nebojte se
registrovat
Materiály do výuky
Odborné články
Webináře
Další
Spomocník
Blogy
Digifolio
Pro výuku
Odborné články
Materiály do výuky
Webináře
Katalog EMA
Spomocník
Gramotnosti pro život
Komunita
Blogy
Digifolio
Evaluace
Profil Škola21
Profil Učitel21
Evaluační nástroje
Archiv
Wiki
Diskuze
E-learning
AudioVideo
Burza
Obrázky
Galerie
Pospolu
Pohyb a výživa
Hodina pohybu navíc
Evropské jazykové portfolio
Domů
>
Materiály do výuky
>
odborné vzdělávání
>
Služby
>
Gastronomie, hotelnictví, turismus
Materiály do výuky
Vyhledat
Hledání dle struktury RVP
Stupeň vzdělávání
Všechny
Předškolní vzdělávání
Základní vzdělávání
Základní vzdělávání — lehké mentální postižení
Základní vzdělávání — středně těžké mentální postižení
Základní vzdělávání — těžké mentální postižení
Gymnázium
Jazykové vzdělávání
Základní umělecké vzdělávání
Odborné vzdělávání
Odvětví/Průřezová téma/Gramotnost
Všechny
Technická odvětví
Ekonomika a právo
Služby
Zpracování surovin a materiálů
Ekologie a zemědělství
Umění a uměleckořemeslná výroba
Všeobecné vzdělávání
Občan v demokratické společnosti
Člověk a životní prostředí
Člověk a svět práce
Informační a komunikační technologie
Výchova k podnikavosti
Finanční gramotnost
Občan v demokratické společnosti
Pododvětví/Obory
Všechny
Gastronomie, hotelnictví, turismus
Osobní služby
Logistické služby
Zdravotnictví
Další služby
Vzdělávací obor
Všechny
65-41-l/01 gastronomie
65-41-l/51 gastronomie
65-42-m/01 hotelnictví
65-42-m/02 cestovní ruch
65-51-e/01 stravovací a ubytovací služby
65-51-e/02 práce ve stravování
65-51-h/01 kuchař - číšník
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -
- žádné -
tělesné postižení
zrakové postižení
sluchové postižení - v komunikaci preferují český jazyk
vady řeči
mentální postižení - lehké
mentální postižení - střední
mentální postižení - těžké
souběžné postižení více vadami - MP a další postižení
souběžné postižení více vadami - kombinace postižení tělesných, smyslových a vad řeči
souběžné postižení více vadami - autisté/děti s autistickými rysy + další postižení
autismus
dyslexie
dysortografie
dysgrafie
dyskalkulie
poruchy pozornosti a vnímání
z odlišného sociokulturního prostředí
z cizojazyčného prostředí
sluchové postižení - v komunikaci preferují český znakový jazyk
Vyhledat
Smazat filtr
Materiály
(245)
Řadit dle:
Data publikace
Data publikace
Názvu materiálu
Hodnocení
Zobrazení
Seřadit:
Sestupně
Zobrazení:
Zobrazeno
12
z
245
položek
Zpět
1
...
9
10
11
12
13
14
...
21
Další
odborné vzdělávání
6. 11. 2013
0x
2519x
Rostlinné tuky (oleje)
Materiál je určen pro žáky oboru kuchař-číšník. Žáci se seznámí s rostlinnými tuky, s jejich charakteristickými…
odborné vzdělávání
6. 11. 2013
0x
2037x
Výživa seniorů
Materiál je určen pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Žáci se seznámí s tématem výživy seniorů, s probíhajícími…
odborné vzdělávání
5. 11. 2013
0x
1726x
Mléko – Sýrové speciality II
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
4. 11. 2013
0x
1660x
Mléko – Sýrové speciality I
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Umožňuje žákům…
odborné vzdělávání
31. 10. 2013
0x
2695x
Diferencované stravování v různých pracovních podmínkách
Materiál je určen pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Žáci se v prezentaci seznámí s tématem diferenciace stravy v…
odborné vzdělávání
30. 10. 2013
0x
1818x
Mléko – Tavené sýry
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Umožňuje žákům…
odborné vzdělávání
29. 10. 2013
0x
2034x
Lipidy
Materiál je určen pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Žáci se seznámí se základní charakteristikou lipidů a jejich…
odborné vzdělávání
24. 10. 2013
0x
1723x
Mléko – Nápoje
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
23. 10. 2013
0x
3193x
Živočišné tuky
Materiál je určen pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Žáci se seznámí se zástupci živočišných tuků a jejich dělením.
odborné vzdělávání
22. 10. 2013
0x
4336x
Bílkoviny, aminokyseliny a peptidy
Materiál je určen pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Žáci se seznámí se základními informacemi o bílkovinách, …
odborné vzdělávání
21. 10. 2013
0x
3889x
Diferencované stravování
Materiál je určen pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Žák se seznámí s tím, co je diferenciace stravy a dozví se,…
odborné vzdělávání
17. 10. 2013
0x
2778x
Směry ve výživě, nesprávné návyky a civilizační choroby
Materiál je určen pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Žák se seznámí se základními směry ve výživě a s tím, co to je…
Zobrazeno
12
z
245
položek
Zpět
1
...
9
10
11
12
13
14
...
21
Další
Přejít na hlavní stránku
Vložit materiál
Jak vložit materiál
Web NPI ČR
Web edu.cz
Konzultační centrum NPI
ICT revize RVP ZV
Revize RVP
Dokumenty RVP
Národní pedagogický institut České republiky