Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
 
Smazat filtr
Materiály (245)
Zobrazení:
Zobrazeno 12 z 245 položek
odborné vzdělávání
6. 11. 2013 0x 2519x
Rostlinné tuky (oleje)
Materiál je určen pro žáky oboru kuchař-číšník. Žáci se seznámí s rostlinnými tuky, s jejich charakteristickými…
odborné vzdělávání
6. 11. 2013 0x 2037x
Výživa seniorů
Materiál je určen pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Žáci se seznámí s tématem výživy seniorů, s probíhajícími…
odborné vzdělávání
5. 11. 2013 0x 1726x
Mléko – Sýrové speciality II
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
4. 11. 2013 0x 1660x
Mléko – Sýrové speciality I
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Umožňuje žákům…
odborné vzdělávání
31. 10. 2013 0x 2695x
Diferencované stravování v různých pracovních podmínkách
Materiál je určen pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Žáci se v prezentaci seznámí s tématem diferenciace stravy v…
odborné vzdělávání
30. 10. 2013 0x 1818x
Mléko – Tavené sýry
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Umožňuje žákům…
odborné vzdělávání
29. 10. 2013 0x 2034x
Lipidy
Materiál je určen pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Žáci se seznámí se základní charakteristikou lipidů a jejich…
odborné vzdělávání
24. 10. 2013 0x 1723x
Mléko – Nápoje
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
23. 10. 2013 0x 3193x
Živočišné tuky
Materiál je určen pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Žáci se seznámí se zástupci živočišných tuků a jejich dělením.
odborné vzdělávání
22. 10. 2013 0x 4336x
Bílkoviny, aminokyseliny a peptidy
Materiál je určen pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Žáci se seznámí se základními informacemi o bílkovinách, …
odborné vzdělávání
21. 10. 2013 0x 3889x
Diferencované stravování
Materiál je určen pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Žák se seznámí s tím, co je diferenciace stravy a dozví se,…
odborné vzdělávání
17. 10. 2013 0x 2778x
Směry ve výživě, nesprávné návyky a civilizační choroby
Materiál je určen pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Žák se seznámí se základními směry ve výživě a s tím, co to je…
Zobrazeno 12 z 245 položek