Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
 
Smazat filtr
Materiály (8)
Zobrazení:
Zobrazeno 8 z 8 položek
odborné vzdělávání
31. 5. 2021 0x 1267x
Ovocné destiláty
Prezentace a pracovní sešit jsou určeny pro žáky druhého ročníku učebního oboru kuchař-číšník, studijního oboru…
odborné vzdělávání
27. 5. 2021 0x 1083x
Obilné destiláty
Prezentace a pracovní sešit jsou určeny pro žáky druhého ročníku učebního oboru kuchař-číšník, studijního oboru…
odborné vzdělávání
25. 5. 2021 0x 2389x
Studená kuchyně – úvod
Prezentace je určena pro žáky třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní materiál…
odborné vzdělávání
20. 5. 2021 0x 1477x
Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – hovězí maso – steaky
Prezentace je určena pro žáky třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní materiál…
odborné vzdělávání
18. 5. 2021 0x 1411x
Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – vepřové maso
Prezentace je určena pro žáky třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie, hotelnictví.…
odborné vzdělávání
23. 5. 2017 0x 2976x
Penzijní připojištění
Cílem DUMu je seznámit žáky s formou spoření na důchod, základem je nastínění důchodové situace v souvislosti s…
odborné vzdělávání
12. 5. 2010 1x 7216x
Čistírna odpadních vod
Prezentace k výuce o vodě, odpadní vodě a využití separovaného kalu k výrobě bioplynu.
odborné vzdělávání
24. 3. 2010 1x 6391x
Krystalizace
Výklad výpočtu hmotnostní bilance krystalizace pro volnou a rušenou krystalizaci a pracovní listy s řešením.
Zobrazeno 8 z 8 položek