Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
Verze RVP:
 

Zvolené filtry

Materiály s klíčovým slovem
vaření
Materiály (30)
Zobrazení:
Zobrazeno 12 z 30 položek
odborné vzdělávání
3. 5. 2022 0x 880x

Játrové knedlíčky

Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
26. 4. 2022 0x 799x

Krupicová kaše

Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
20. 4. 2022 0x 790x

Tatarský biftek, tatarák, tartar z hovězí svíčkové

Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
21. 9. 2021 0x 975x

Hovězí svíčková na smetaně (videorecept)

Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
5. 8. 2021 0x 1452x

Znojemská hovězí pečeně (videorecept)

Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
4. 8. 2021 0x 1418x

Bramborák (videorecept)

Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
3. 8. 2021 0x 1198x

Červené zelí se sušenými švestkami (videorecept)

Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
2. 8. 2021 0x 1294x

Dušené zelí – kysané (videorecept)

Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
29. 7. 2021 0x 1025x

Kečup (videorecept)

Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
28. 7. 2021 0x 1187x

Kulajda se zastřeným vejcem (videorecept)

Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
22. 7. 2021 0x 919x

Lokše (videorecept)

Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
13. 7. 2021 0x 746x

Bramborový knedlík ze studených brambor (videorecept)

Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
Zobrazeno 12 z 30 položek