Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
 
Smazat filtr
Materiály (22)
Zobrazení:
Zobrazeno 12 z 22 položek
odborné vzdělávání
12. 9. 2013 0x 1558x
Mléko – Tvaroh
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
13. 8. 2013 0x 1674x
Potraviny rostlinného původu – Těstoviny
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
4. 7. 2013 0x 2262x
Potraviny rostlinného původu – Houby
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům…
odborné vzdělávání
2. 7. 2013 0x 2713x
Maso – vepřové hody
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
1. 7. 2013 0x 1947x
Maso – ryby mořské
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
25. 6. 2013 0x 1237x
Maso – konzervy
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
3. 6. 2013 0x 1348x
Maso – králičí
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
15. 5. 2013 0x 2681x
Maso – vepřové
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
základní vzdělávání
16. 12. 2010 0x 3635x
Co je z čeho
Materiál určený pro 3. ročník obsahuje pracovní list a manipulační karty věnované původu surovin a jejich dalšímu…
základní vzdělávání
18. 12. 2008 0x 15016x
Nerostné suroviny České republiky
Pracovní list se zabývá nerostnými surovinami a místy jejich výskytu v České republice. Žáci pracují s předloženým…
Zobrazeno 12 z 22 položek