Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
 
Smazat filtr
Materiály (24)
Zobrazení:
Zobrazeno 12 z 24 položek
základní vzdělávání
22. 8. 2023 0x 984x
Zdravé město
Ve zdravém těle, zdravý duch – a ve zdravém městě, zdravá společnost. Tyto aktivity se zaměřují na zdraví a…
základní vzdělávání
22. 8. 2023 0x 660x
Příběh obalů
Význam a množství funkcí, které obaly plní, zaniká v každodenní samozřejmosti, se kterou je používáme. Aniž si to…
odborné vzdělávání
7. 12. 2022 0x 711x
Kuřecí steak supreme
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
10. 11. 2022 0x 1214x
Smažené bramborové krokety
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
25. 8. 2022 0x 648x
Čokoládová pěna
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
14. 7. 2021 0x 1068x
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka…
gymnázium
19. 11. 2019 0x 2528x
Střední Asie – dělení Kaspického moře
Pracovní list se zabývá politickou geografií oblasti Střední Asie. Využití najde na střední škole jak při výuce témat…
gymnázium
12. 3. 2018 0x 1819x
Těžba lithia ve světě
Pracovní list je vhodný k zařazení do výuky geografie nebo geologie na střední škole, případně v deváté třídě při výuce…
odborné vzdělávání
4. 11. 2013 0x 1750x
Mléko – Sýrové speciality I
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Umožňuje žákům…
odborné vzdělávání
1. 10. 2013 0x 2939x
Předběžná příprava surovin
Prezentace s výkladem základních pojmů – předběžná příprava surovin. Příprava potravin rostlinného a živočišného původu…
odborné vzdělávání
30. 9. 2013 0x 2064x
Mléko – Tavené, kyselé sýry
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům…
odborné vzdělávání
30. 9. 2013 0x 1569x
Mléko – Tvrdé sýry
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
Zobrazeno 12 z 24 položek