NPI
Vedeme školu
Metodický portál RVP.CZ
Zapojme všechny
Digitalizace vzdělávání
Revize RVP
EduRevue
MojeEdu
Materiály do výuky
Odborné články
Webináře
Další
Katalog EMA
Spomocník
Digifolio
Blogy
Profil Škola21
Profil Učitel21
Evaluační nástroje
Gramotnosti pro život
Přihlásit
Staňte se součástí
Přihlásit se do portálu
Zapomněli jste heslo?
Nebo přes
Nemáte svůj účet?
Nebojte se
registrovat
Materiály do výuky
Odborné články
Webináře
Další
Spomocník
Blogy
Digifolio
Pro výuku
Odborné články
Materiály do výuky
Webináře
Katalog EMA
Spomocník
Gramotnosti pro život
Komunita
Blogy
Digifolio
Evaluace
Profil Škola21
Profil Učitel21
Evaluační nástroje
Archiv
Wiki
Diskuze
E-learning
AudioVideo
Burza
Obrázky
Galerie
Pospolu
Pohyb a výživa
Hodina pohybu navíc
Evropské jazykové portfolio
Materiály do výuky
Materiály do výuky
Vyhledat
Hledání dle struktury RVP
Verze RVP:
Všechny
RVP (do 2024)
RVP revidované (od 2025)
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -
- žádné -
tělesné postižení
zrakové postižení
sluchové postižení - v komunikaci preferují český jazyk
sluchové postižení - v komunikaci preferují český znakový jazyk
vady řeči
mentální postižení—lehké
mentální postižení—střední
mentální postižení—těžké
MP a další postižení
kombinace postižení tělesných, smyslových a vad řeči
autisté/děti s autistickými rysy + další postižení
autismus
dyslexie
dysortografie
dysgrafie
dyskalkulie
poruchy pozornosti a vnímání
z odlišného sociokulturního prostředí
z cizojazyčného prostředí
Filtrovat
Smazat filtr
Všechny filtry
Zvolené filtry
Materiály s klíčovým slovem
recept
Materiály
(24)
Řadit dle:
Data publikace
Názvu materiálu
Hodnocení
Zobrazení
Seřadit:
Sestupně
Zobrazení:
Zobrazeno
0
z
24
položek
Zpět
1
2
Další
jazykové vzdělávání
13. 12. 2021
0x
1229x
Yorkshire pudding
Materiál vychází z videoreceptu dostupného na serveru YouTube. Zabývá se jednak slovní zásobou z oblasti vaření, jakož…
odborné vzdělávání
7. 10. 2021
0x
1447x
Hovězí cheeseburger (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
15. 9. 2021
0x
1296x
Jarní vietnamské závitky – nem rán (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
7. 9. 2021
2x
2051x
Konfitovaná kachna (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
23. 8. 2021
0x
1409x
Porcování kuřete s ekonomickým rozborem (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka…
odborné vzdělávání
19. 8. 2021
0x
1773x
Skořicový šnek, kynuté těsto (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
20. 7. 2021
0x
877x
Smažená vídeňská cibulka (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
9. 6. 2021
0x
1312x
Práce s čokoládou
Pomůcka zahrnuje písemnou přípravu pro učitele a jednoduchý pracovní list pro žáky. Žáci zde najdou přesný pracovní…
základní vzdělávání
10. 7. 2017
0x
10886x
Pracovní kuchařka
Materiál je určen pro individuální práci během společné aktivity - příprava pokrmů. Jde o velmi jednoduchou verzi…
jazykové vzdělávání
31. 3. 2015
0x
3676x
Kuchyň a tradice
Rozšíření slovní zásoby z ruského jazyka k tématu kuchyň a ruské tradice. Materiál obsahuje povídku o vzniku výhně,…
odborné vzdělávání
3. 12. 2014
0x
2826x
Vaření (Kochen)
Pracovní list na téma vaření s vazbou na jídla v německy mluvících zemích.
základní vzdělávání
14. 7. 2011
4x
29572x
Zdravá výživa pro 6. ročník
Tematický celek Zdravá výživa (předmět Výchova ke zdraví) obsahuje pracovní listy pro žáky 6. ročníku základní školy a…
Zobrazeno
0
z
24
položek
Zpět
1
2
Další
Přejít na hlavní stránku
Vložit materiál
Jak vložit materiál
Ochrana osobních údajů
Národní pedagogický institut České republiky © 2025