Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
 
Smazat filtr
Materiály (10)
Zobrazení:
Zobrazeno 10 z 10 položek
odborné vzdělávání
10. 11. 2022 0x 154x
Smažené bramborové krokety
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
1. 6. 2022 1x 148x
Perníkový knedlík
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
4. 8. 2021 0x 993x
Bramborák (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
3. 8. 2021 0x 758x
Červené zelí se sušenými švestkami (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
2. 8. 2021 0x 725x
Dušené zelí – kysané (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
13. 7. 2021 0x 412x
Bramborový knedlík ze studených brambor (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
10. 10. 2013 0x 2348x
Přílohy z brambor
Prezentace s výkladem základních pojmů – přílohy z brambor, jejich charakteristika, rozdělení a technologické postupy…
odborné vzdělávání
10. 10. 2013 0x 3071x
Přílohy
Prezentace s výkladem základních pojmů – přílohy, jejich charakteristika, rozdělení a technologické postupy vybraných…
odborné vzdělávání
14. 6. 2010 0x 5000x
Části obchodního dopisu na předtisku 2
Úprava částí obchodního dopisu na předtisku je vizitkou firmy ve styku s obchodními partnery. Pracovní list je názornou…
odborné vzdělávání
14. 6. 2010 0x 2862x
Části obchodního dopisu na předtisku 1
Úprava částí obchodního dopisu na předtisku je vizitkou firmy ve styku s obchodními partnery. Pracovní list je názornou…
Zobrazeno 10 z 10 položek