Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
Verze RVP:
Očekávaný výstup
 

Zvolené filtry

Materiály s klíčovým slovem
kuchař
Materiály (63)
Zobrazení:
Zobrazeno 12 z 63 položek
odborné vzdělávání
20. 7. 2021 0x 874x

Smažená vídeňská cibulka (videorecept)

Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
15. 7. 2021 0x 1271x

Anglický roastbeef (videorecept)

Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
14. 7. 2021 0x 1202x

Bramborové knedlíky plněné uzeným masem (videorecept)

Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka…
odborné vzdělávání
13. 7. 2021 0x 744x

Bramborový knedlík ze studených brambor (videorecept)

Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
12. 7. 2021 0x 1275x

Dukátové buchtičky s vanilkovým šodó (videorecept)

Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
7. 7. 2021 0x 1103x

Americké lívance (videorecept)

Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
27. 2. 2014 0x 2435x

Aditiva v potravinách

Materiál je určen pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Žák se seznámí s tím, co jsou to aditiva, která se nachází v…
odborné vzdělávání
30. 9. 2013 0x 2149x

Mléko – Tavené, kyselé sýry

Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům…
odborné vzdělávání
19. 8. 2013 0x 3215x

Trávicí ústrojí

Prezentace je určena pro žáky oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Slouží jako úvod k…
odborné vzdělávání
8. 7. 2013 0x 2029x

Maso – uzeniny

Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
16. 5. 2013 0x 2385x

Maso – telecí

Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař- číšník. Je využívána v předmětu potraviny a výživa. Umožňuje žákům…
odborné vzdělávání
15. 5. 2013 0x 3450x

Maso – vepřové

Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
Zobrazeno 12 z 63 položek