Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
 
Smazat filtr
Materiály (63)
Zobrazení:
Zobrazeno 12 z 63 položek
odborné vzdělávání
20. 7. 2021 0x 681x
Smažená vídeňská cibulka (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
15. 7. 2021 0x 860x
Anglický roastbeef (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
14. 7. 2021 0x 948x
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka…
odborné vzdělávání
13. 7. 2021 0x 633x
Bramborový knedlík ze studených brambor (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
12. 7. 2021 0x 929x
Dukátové buchtičky s vanilkovým šodó (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
7. 7. 2021 0x 722x
Americké lívance (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
27. 2. 2014 0x 2129x
Aditiva v potravinách
Materiál je určen pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Žák se seznámí s tím, co jsou to aditiva, která se nachází v…
odborné vzdělávání
30. 9. 2013 0x 1963x
Mléko – Tavené, kyselé sýry
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům…
odborné vzdělávání
19. 8. 2013 0x 2799x
Trávicí ústrojí
Prezentace je určena pro žáky oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Slouží jako úvod k…
odborné vzdělávání
8. 7. 2013 0x 1651x
Maso – uzeniny
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
16. 5. 2013 0x 2075x
Maso – telecí
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař- číšník. Je využívána v předmětu potraviny a výživa. Umožňuje žákům…
odborné vzdělávání
15. 5. 2013 0x 3121x
Maso – vepřové
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
Zobrazeno 12 z 63 položek