Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
 
Smazat filtr
Materiály (63)
Zobrazení:
Zobrazeno 12 z 63 položek
odborné vzdělávání
1. 8. 2023 0x 600x
Hovězí maso – přední maso
Prezentace je určena pro žáky druhého a třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní…
odborné vzdělávání
16. 7. 2023 0x 620x
Hovězí maso – steaky
Prezentace je určena pro žáky druhého a třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní…
odborné vzdělávání
26. 6. 2023 0x 448x
Hovězí maso – zadní maso
Prezentace je určena pro žáky druhého a třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní…
odborné vzdělávání
29. 5. 2023 0x 389x
Linecké cukroví
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
19. 4. 2023 0x 584x
Krájení cibule
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
25. 3. 2023 0x 384x
Špagety s omáčkou z pečených dýní
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
25. 3. 2023 0x 442x
Karlovarský knedlík
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
25. 3. 2023 0x 508x
Vareniki/vareniky
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
13. 3. 2023 0x 594x
Bramborový guláš
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie. Video zachycuje recepturu,…
odborné vzdělávání
17. 2. 2023 0x 680x
Čokoládový fondant
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
7. 12. 2022 0x 621x
Kuřecí steak supreme
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
10. 11. 2022 0x 1013x
Smažené bramborové krokety
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
Zobrazeno 12 z 63 položek