Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
 
Smazat filtr
Materiály (70)
Zobrazení:
Zobrazeno 12 z 70 položek
odborné vzdělávání
18. 5. 2022 1x 140x
Paštika z pečeného masa a kachních jater s portským vínem
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
11. 5. 2022 0x 98x
Galvanická žehlička v kosmetice
Pomůcka je určena pro obory kosmetička, předmět odborný výcvik, téma péče o pleť. Jejím autorem je PhDr. Hana Sladká. …
odborné vzdělávání
10. 5. 2022 0x 105x
Bramborová polévka
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
4. 5. 2022 0x 158x
Holení vousů – technologický postup
Pomůcka je určena pro obor kadeřník, odborný výcvik. Její autorkou je Alena Vránová. Žák se názorně naučí držet břitvu…
odborné vzdělávání
3. 5. 2022 0x 84x
Játrové knedlíčky
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
26. 4. 2022 0x 152x
Krupicová kaše
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
21. 4. 2022 0x 152x
Masáž vlasové pokožky – proudivá
Pomůcka je určena pro obor kadeřník, odborný výcvik. Její autorkou je Alena Vránová. Žák se seznámí názorně s…
odborné vzdělávání
20. 4. 2022 0x 152x
Tatarský biftek, tatarák, tartar z hovězí svíčkové
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
13. 4. 2022 0x 156x
Masáž vlasové pokožky – krouživá
Pomůcka je určena pro obor kadeřník, odborný výcvik. Její autorkou je Alena Vránová. Žák si názorně osvojí…
odborné vzdělávání
12. 4. 2022 0x 134x
Tatarák z tuňáka s japonskou majonézou
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku ryby…
odborné vzdělávání
6. 4. 2022 0x 202x
Melírování vlasů – nejčastěji užívané techniky
Pomůcka je určena pro obor kadeřník, odborný výcvik. Žák objasní význam výrazu melír a vyjmenuje techniky melírování…
odborné vzdělávání
5. 4. 2022 0x 174x
Bún bò Nam Bộ / bun bo nam bo
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
Zobrazeno 12 z 70 položek