Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
 
Smazat filtr
Materiály (138)
Zobrazení:
Zobrazeno 12 z 138 položek
odborné vzdělávání
25. 3. 2023 0x 420x
Honzovy buchty s tvarohovou náplní
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
25. 3. 2023 0x 360x
Špagety s omáčkou z pečených dýní
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
25. 3. 2023 0x 399x
Karlovarský knedlík
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
25. 3. 2023 0x 327x
Wafle, gofry
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
25. 3. 2023 0x 434x
Vareniki/vareniky
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
13. 3. 2023 0x 467x
Bramborový guláš
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie. Video zachycuje recepturu,…
odborné vzdělávání
13. 3. 2023 0x 674x
Vodová ondulace
Pomůcka je určena pro obor: kadeřník, předměty: odborný výcvik, technologie. Téma: dočasné tvarování vlasů, vodová…
odborné vzdělávání
27. 2. 2023 0x 627x
Holení břitvou
Pomůcka je určena pro obor: kadeřník, předměty: odborný výcvik, technologie, téma: holení vousů, mydlení vousů,…
odborné vzdělávání
27. 2. 2023 0x 715x
Bourání vepřové půlky
Pomůcka je určena pro žáky oboru kuchař a řezník. Je využívána v předmětu technologie, potraviny a výživa, odborný…
odborné vzdělávání
27. 2. 2023 0x 405x
Zpracování vepřové hlavy
Pomůcka je určena pro žáky oboru řezník. Je využívána v předmětu odborný výcvik a technologie. Tematický celek vepřové…
odborné vzdělávání
17. 2. 2023 0x 637x
Čokoládový fondant
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
17. 2. 2023 0x 706x
Vykostění vepřového bůčku a žeber
Pomůcka je určena pro žáky oborů kuchař, gastronomie a řezník. Je využívána v předmětech technologie, potraviny a…
Zobrazeno 12 z 138 položek