Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
 
Smazat filtr
Materiály (9)
Zobrazení:
Zobrazeno 9 z 9 položek
odborné vzdělávání
17. 2. 2023 0x 667x
Vykostění vepřového bůčku a žeber
Pomůcka je určena pro žáky oborů kuchař, gastronomie a řezník. Je využívána v předmětech technologie, potraviny a…
odborné vzdělávání
21. 12. 2022 0x 993x
Vykostění vepřové kotlety, vepřová panenka
Výukový materiál je určen pro žáky oborů kuchař, gastronomie a řezník. Pomůcka je využívána v následujících předmětech:…
odborné vzdělávání
3. 10. 2013 0x 3672x
Základní znaky a rozmanitost života
Prezentace seznamuje žáky se stavbou těla organismu a s látkami tvořícími jeho podstatu, poukazuje na nejzákladnější…
gymnázium
17. 5. 2012 3x 6829x
Lipidy
Jedná se o výukovou prezentaci doprovázenou otázkami, úkoly, spoustou schémat a obrázků. Prezentace by měla sloužit…
základní vzdělávání
1. 9. 2011 0x 37513x
Pracovní sešit: Zdravá výživa pro 8. ročník
Tematický celek Zdravá výživa obsahuje pracovní listy pro žáky 8. ročníku základní školy a pracovní list s výsledky pro…
základní vzdělávání
14. 7. 2011 4x 27873x
Zdravá výživa pro 6. ročník
Tematický celek Zdravá výživa (předmět Výchova ke zdraví) obsahuje pracovní listy pro žáky 6. ročníku základní školy a…
základní vzdělávání
30. 3. 2011 0x 18978x
Zdravá výživa
Úkolem je seznámení žáků s modelem standardizované denní spotřeby potravin a způsobem fungování lidského těla
odborné vzdělávání
11. 10. 2010 0x 5873x
Třené linecké těsto
Materiál je určen pro výuku na středních gastronomických školách. Prezentace obsahuje přípravu surovin pro výrobu…
základní vzdělávání
7. 9. 2010 0x 6124x
Lipidy
V prezentaci jsou uvedeny informace o chemickém složení, zdrojích, vlastnostech a užití tuků a vosků a jejich význam…
Zobrazeno 9 z 9 položek