Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
 
Smazat filtr
Materiály (138)
Zobrazení:
Zobrazeno 12 z 138 položek
odborné vzdělávání
12. 6. 2022 0x 497x
Regenerace vlasu hloubková
Pomůcka je určena pro obory kadeřník, předmět odborný výcvik, téma regenerace vlasu hloubková. Materiál seznamuje s…
odborné vzdělávání
9. 6. 2022 0x 708x
Trubička listová
Pomůcka je určena pro výuku oboru cukrář, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
1. 6. 2022 1x 347x
Perníkový knedlík
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
31. 5. 2022 0x 487x
Pánský módní střih barber
Pomůcka je určena pro obory kadeřník, předmět odborný výcvik, tematický celek pánský střih. Prezentace seznamuje se…
odborné vzdělávání
30. 5. 2022 0x 850x
Slávky na víně
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
22. 5. 2022 0x 592x
Hovězí vývar z kostí
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
19. 5. 2022 0x 455x
Péče o krk a dekolt
Pomůcka je určena pro obory kosmetička, předmět odborný výcvik, téma péče o pleť. Jejím autorem je PhDr. Hana Sladká. …
odborné vzdělávání
18. 5. 2022 1x 475x
Paštika z pečeného masa a kachních jater s portským vínem
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
11. 5. 2022 0x 916x
Galvanická žehlička v kosmetice
Pomůcka je určena pro obory kosmetička, předmět odborný výcvik, téma péče o pleť. Jejím autorem je PhDr. Hana Sladká. …
odborné vzdělávání
10. 5. 2022 0x 427x
Bramborová polévka
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
4. 5. 2022 0x 1765x
Holení vousů – technologický postup
Pomůcka je určena pro obor kadeřník, odborný výcvik. Její autorkou je Alena Vránová. Žák se názorně naučí držet břitvu…
odborné vzdělávání
3. 5. 2022 0x 595x
Játrové knedlíčky
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
Zobrazeno 12 z 138 položek