Domů > Materiály do výuky > odborné vzdělávání > Vstřebání živin a ostatních složek potravy
Materiál do výuky

Vstřebání živin a ostatních složek potravy

9. 9. 2013 odborné vzdělávání
Autor
Ing Lydie Klementová
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Materiál je určen pro žáky oboru kuchař-číšník. V materiálu se žáci seznámí s procesy metabolismu jednotlivých složek potravy. Na konci materiálu je pracovní list v podobě testu.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Prezentace
574.5 kB
Prezentace
VY_32_INOVACE_PCH7.ppt
Prezentace
214.92 kB
Prezentace
VY_32_INOVACE_PCH7.odp

Licence

Všechny materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons BY-NC-SA.

Obsahuje
1x
Prezentace
1x
Prezentace

Hodnocení od uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh učebního materiálu:

Prezentace

Druh interaktivity:

Kombinované

Cílová skupina:

Žák

Týká se jazyka:

Čeština