Domů > Materiály do výuky > odborné vzdělávání > Rostlinné tuky (oleje)
Materiál do výuky

Rostlinné tuky (oleje)

6. 11. 2013 odborné vzdělávání
Autor
Ing Lydie Klementová
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Materiál je určen pro žáky oboru kuchař-číšník. Žáci se seznámí s rostlinnými tuky, s jejich charakteristickými vlastnostmi, způsoby jejich získávání, jejich dělením a nejznámějšími zástupci.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Prezentace
1.24 MB
Prezentace
Slozeni_potravin_V_-_Rostlinne_tuky_(oleje).ppt
Prezentace
1003.76 kB
Prezentace
Slozeni_potravin_V_-_Rostlinne_tuky_(oleje).odp

Licence

Všechny materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons BY-NC-SA.

Obsahuje
1x
Prezentace
1x
Prezentace

Hodnocení od uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh učebního materiálu:

Prezentace

Druh interaktivity:

Výklad

Cílová skupina:

Žák

Týká se jazyka:

Čeština