Domů > Materiály do výuky > odborné vzdělávání > Příprava pokrmů ze zvěřiny
Materiál do výuky

Příprava pokrmů ze zvěřiny

11. 3. 2014 odborné vzdělávání
Autor
Eva Pospíšilová
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Prezentace s výkladem základních pojmů – příprava pokrmů ze zvěřiny a tepelné zpracování jednotlivých druhů.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Prezentace
194 kB
Prezentace
Příprava pokrmů ze zvěřiny.ppt
Prezentace
85.82 kB
Prezentace
Priprava_pokrmu_ze_zveriny.odp

Licence

Všechny materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons BY-NC-SA.

Obsahuje
1x
Prezentace
1x
Prezentace

Hodnocení od uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh učebního materiálu:

Prezentace

Druh interaktivity:

Výklad

Cílová skupina:

Žák

Týká se jazyka:

Čeština