Domů > Materiály do výuky > odborné vzdělávání > Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – hovězí maso
Materiál do výuky

Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – hovězí maso

12. 5. 2021 odborné vzdělávání
Autor
Jan Marek
Spoluautor
Mgr. Zdeňka Predajňová
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Prezentace je určena pro: žák třetího ročníku učební oboru kuchař a studijní obor gastronomie a hotelnictví. Studijní materiál je využíván v předmětu technologie. Žáci se seznámí s tepelnými úpravami, s tématy: temperování a odležení masa před a po tepelné úpravě. Hlavním cílem je informovat žáky o velkém množství druhů hovězího masa na minutkovou úpravu – Argentina, Kanada, Amerika, Chile, Wagyu Tajima, Wagyu Kobe. Pomůcka vznikla v rámci projektu Modernizace odborného vzdělávání (MOV).
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Prezentace
3.25 MB
Prezentace
Priprava_pokrmu_na_objednavku_z_jatecneho_masa-hovezi_maso.pptx
Prezentace
3.51 MB
PDF
Priprava_pokrmu_na_objednavku_z_jatecneho_masa-hovezi_maso.pdf

Licence

Všechny materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons BY-NC-SA.

Obsahuje
1x
Prezentace
1x
PDF

Hodnocení od uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh učebního materiálu:

Prezentace

Druh interaktivity:

Výklad

Cílová skupina:

Žák

Týká se jazyka:

Čeština