Materiál do výuky

Přídatné látky

24. 5. 2011 odborné vzdělávání
Autor
Ing. Jaroslava Škodová
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Prezentace je určena pro obory cukrář, kuchař, číšník. Seznamuje žáky s kategoriemi přídatných látek a jejich funkcí v potravinách.Materiál rozvíjí u žáků schopnost vyhledávat složení u potravin a posuzovat jejich kvalitu. Prezentace lze zařadit do předmětů Suroviny a Potraviny a výživa.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Prezentace
33.88 MB
Prezentace
Přídatné látky.ppt
Prezentace
32.63 MB
Prezentace
Přídatné látky.odp

Licence

Všechny materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons BY-NC-SA.

Obsahuje
1x
Prezentace
1x
Prezentace

Hodnocení od uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh učebního materiálu:

Prezentace

Druh interaktivity:

Kombinované

Cílová skupina:

Žák

Týká se jazyka:

Čeština