Domů > Materiály do výuky > odborné vzdělávání > Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od O do P – pracovní listy
Materiál do výuky

Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od O do P – pracovní listy

13. 6. 2012 odborné vzdělávání
Autor
Tomasz Nogol
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Materiál obsahuje čtyři pracovní listy týkající se ovoce a zeleniny, které začínají písmeny O a P. Žáci budou zjišťovat nutriční hodnoty a vyhodnocovat zjištěná data, dále budou pracovat s mapou a zakreslovat původ ovoce a zeleniny a také si procvičí vyhledávání norem. Pracovní listy navazují na prezentaci, ale je možné je využít i samostatně.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Pracovní list
45 kB
Dokument
Nutriční hodnoty.doc
Pracovní list
33 kB
Dokument
Otázky a úkoly.doc
Pracovní list
40.5 kB
Dokument
Práce s normami.doc
Pracovní list
80.5 kB
Dokument
Práce s mapou.doc
Pracovní list
17.61 kB
Dokument
Nutriční hodnoty.odt
Pracovní list
16.54 kB
Dokument
Otázky.odt
Pracovní list
17.45 kB
Dokument
Práce s normami.odt
Pracovní list
79.48 kB
Dokument
Práce s mapou.odt

Licence

Všechny materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons BY-NC-SA.

Obsahuje
4x
Dokument
4x
Dokument

Hodnocení od uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh učebního materiálu:

Pracovní list

Druh interaktivity:

Aktivita

Cílová skupina:

Žák

Týká se jazyka:

Čeština