Domů > Materiály do výuky > odborné vzdělávání > Funkční potraviny, jejich definice a přehled
Materiál do výuky

Funkční potraviny, jejich definice a přehled

25. 5. 2011 odborné vzdělávání
Autor
Ing. Jaroslava Škodová
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Prezentace objasňuje žákům gastronomických oborů pojem „funkční potravina“ a seznamuje je s hlavními druhy funkčních potravin. Je vhodné ji využít do předmětu „Potraviny a výživa“. Připojen je pracovní list s úkoly.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Prezentace
8.15 MB
Prezentace
Funkční potraviny, jejich definice a přehled.ppt
Pracovní list
29.5 kB
Dokument
Funkční potraviny.doc
Prezentace
7.76 MB
Prezentace
Funkční potraviny, jejich definice a přehled.odp
Pracovní list
14.59 kB
Dokument
Funkční potraviny.odt

Licence

Všechny materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons BY-NC-SA.

Obsahuje
1x
Prezentace
1x
Dokument
1x
Prezentace
1x
Dokument

Hodnocení od uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh učebního materiálu:

Prezentace

Druh interaktivity:

Kombinované

Cílová skupina:

Žák

Týká se jazyka:

Čeština